Hoe werkt een last minute fietsvakantie in Frankrijk?

Inhoudsopgave

Een last minute fietsvakantie in Frankrijk boek je op het allerlaatste moment. Verder werkt het precies hetzelfde als een reguliere fietsreis. Een reisorganisatie voorziet je van hotels, fietsroutes en bagagevervoer.

Waar kun je boeken?

Een last minute fietsvakantie in Frankrijk boek je het beste bij OAD. Ze hebben een speciale pagina met last minute deals. Hierbij krijg je een mooie extra korting. De reizen starten op zeer korte termijn.

Wat is de actuele aanbieding?

Onderstaande fietsvakantie langs de kastelen van de Loire is de actuele aanbieding van OAD. In 8 dagen ontdek je de mooiste kastelen, steden en natuur in de streek. Je verblijft in geselecteerde hotels.

Is het goedkoper?

Een last minute fietsvakantie is absoluut goedkoper dan een reguliere reis. Dat komt omdat de reisaanbieder er al in heeft geïnvesteerd. Hierdoor zien ze graag extra boekingen komen. Je wordt beloond met een mooie korting.

Kun je je eigen fiets meenemen op last minute fietsvakantie?

Je kunt zeker je eigen fiets meenemen op last minute fietsvakantie. Je weet dan goed wat je kunt verwachten. Vervoer je fiets veilig in de auto, trein, bus of het vliegtuig. Een fiets huren op locatie is ook mogelijk.

Hoe zit het met vervoer?

De meeste last minute fietsvakanties zijn op basis van eigen vervoer. Je kunt met de auto, trein, bus of het vliegtuig komen. Soms is het vervoer wel inbegrepen. Dit staat duidelijk bij de last minute deals aangegeven.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs