Hoe is een Zuiderhuis fietsvakantie in Frankrijk?

Georganiseerde Fietsvakantie in Frankrijk met Zuiderhuis

Inhoudsopgave

Een Zuiderhuis fietsvakantie in Frankrijk is een mooie belevenis. Ze hebben verschillende soorten reizen door het hele land. Alle reizen zijn privé. Je fietst dus alleen of met je eigen gezelschap. Zuiderhuis organiseert vakanties over de hele wereld. Je merkt dat ze zich niet op Frankrijk specialiseren.

Zijn ze betrouwbaar?

Zuiderhuis is een betrouwbare organisator van fietsreizen. Het team bestaat uit 36 reisspecialisten. De beoordelingen zijn overwegend positief.

Hebben ze veel ervaring?

Zuiderhuis heeft meer dan 45 jaar aan reiservaring. Dit zie je duidelijk terug in hun aanbod. De vakanties zijn tot in detail op de behoeften van klanten afgestemd.

Wat is het voordeel van Zuiderhuis?

Het voornaamste voordeel van Zuiderhuis is het gevarieerde aanbod. Fietsvakanties in Frankrijk zijn mogelijk op veel verschillende manieren: kort, lang, comfortabel, zwaar, goedkoop en luxe.

Wat is het nadeel van Zuiderhuis?

Het grootste nadeel van Zuiderhuis is de wereldwijde focus. Het is duidelijk dat ze zich niet specifiek op Frankrijk richten. Hierdoor ontbreken enkele details bij de fietsreizen.

Wie verzorgt het bagagevervoer?

Zuiderhuis heeft lokale partners voor het bagagevervoer. Zij zorgen ervoor dat je spullen snel en veilig naar de volgende bestemming worden gebracht. Zuiderhuis heeft door de jaren heen een uitgebreid netwerk van partners opgebouwd.

Is er reisbegeleiding?

De fietsvakanties in Frankrijk zijn zonder reisbegeleiding. Je moet dus zelf navigeren. Met de bijbehorende GPS-tracks is dit makkelijk te doen.

Hoe lang duren fietsvakanties van Zuiderhuis?

Zuiderhuis fietsvakanties in Frankrijk duren gemiddeld 6 dagen. De kortste reis duurt 3 dagen. De langste tocht duurt 8 dagen.

Zijn de hotels goed?

De hotels van Zuiderhuis fietsvakanties zijn uitstekend verzorgd. Je hebt altijd een kamer met eigen badkamer en wc. Zuiderhuis selecteert hotels met een veilige fietsenstalling. 

Zijn ze inclusief ontbijt?

Alle hotels zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Dit geeft je de benodigde energie om lekker te fietsen. Overige maaltijden moet je zelf regelen.

Zijn er rustdagen?

In het standaardprogramma van Zuiderhuis zijn geen rustdagen. Het is wel mogelijk om naar wens extra nachten te boeken. Zo kun je zelf alsnog rustdagen inplannen. 

Hoe reis je naar de startlocatie?

De reis naar de startlocatie kan met de auto, trein, bus of het vliegtuig. Dit is op eigen gelegenheid. Zorg voor een veilige vervoerswijze als je je eigen fiets meeneemt.

Zuiderhuis verzorgt helaas geen vervoer. 

Bieden ze ook fietsverhuur aan?

Zuiderhuis biedt ook fietsverhuur aan. Dit bespaart je veel gedoe met fietsvervoer. Een elektrische fiets huren is ook mogelijk. Fietsverhuur is inclusief verzekering.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs