Hoe is een SNP fietsvakantie in Frankrijk?

Inhoudsopgave

Een SNP fietsvakantie in Frankrijk is een geweldig avontuur. Op je eigen tempo ontdek je de mooiste fietsroutes. SNP is gespecialiseerd in fietsreizen door de natuur. Uiteraard kom je tijdens het fietsen ook steden en cultureel erfgoed tegen.

Zijn ze betrouwbaar?

SNP is een betrouwbare organisator van fietsvakanties. Ze worden als uitstekend beoordeeld door meer dan 1.000 klanten. Dit bevestigt de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hebben ze veel ervaring?

SNP bestaat inmiddels 40 jaar. Door de jaren heen hebben ze precies geleerd welke routes en hotels het beste zijn. Hier kun je als fietsliefhebber van profiteren.

Wat is het voordeel van SNP?

Het belangrijkste voordeel van SNP is de focus op natuurreizen. Frankrijk herbergt prachtige natuurgebieden. Hier kun je tijdens een fietsreis heerlijk van genieten. SNP selecteert de mooiste fietspaden door de natuur.

Wat is het nadeel van SNP?

Een nadeel van SNP is dat ze ook wandelreizen organiseren. Dit doen ze wereldwijd. Hierdoor hebben ze geen volledige focus op fietsvakanties in Frankrijk. Toch merk je dit niet aan de kwaliteit. 

Wie verzorgt het bagagevervoer?

SNP verzorgt het bagagevervoer zelf. Hiervoor werken ze samen met lokale vertegenwoordigers. Houd er rekening mee dat je per persoon maximaal 1 tas of koffer van maximaal 15 kilogram mag meenemen. 

Is er reisbegeleiding?

SNP fietsvakanties in Frankrijk zijn zonder reisbegeleiding. Je krijgt wel uitgebreide reisinformatie en routebeschrijvingen. Zo kun je zelfstandig door Frankrijk navigeren.

Hoe lang duren fietsvakanties van SNP?

SNP fietsvakanties in Frankrijk duren gemiddeld 7 dagen. De kortste reis is 4 dagen. De langste reis duurt 8 dagen.

Zijn de hotels goed?

De hotels zijn van uitstekende kwaliteit. Elk adres heeft een veilige stalling en oplaadmogelijkheden voor E-bikes. SNP heeft bewust hotels gekozen waar je echt tot rust komt. Zo kun je goed uitrusten na een lange dag fietsen.

Zijn ze inclusief ontbijt?

Alle hotels zijn inclusief ontbijt. Hierdoor begin je de dag gelijk goed. Na het eten is het tijd om op de fiets te stappen.

Zijn er rustdagen?

Bij SNP fietsvakanties in Frankrijk kun je naar wens rustdagen boeken. Hiermee stem je je reis op je persoonlijke wensen af. Je kunt in het hotel blijven of de directe omgeving verkennen.

Hoe reis je naar de startlocatie?

De reis naar het startpunt is op eigen gelegenheid. Je kunt met de auto, trein, bus of het vliegtuig naar Frankrijk komen. Je kunt je eigen fiets meenemen. 

Bieden ze ook fietsverhuur aan?

SNP biedt ook fietsverhuur aan. Je hoeft je fiets dan niet naar Frankrijk te vervoeren. Je kunt een hybride fiets of E-bike huren. Ze zijn volledig uitgerust en gebruiksklaar.

Is door de Elzas fietsen via SNP de moeite waard?

Door de Elzas fietsen via SNP is absoluut de moeite waard. In vijf dagen ontdek je de romantische wijnroute. Je fietst langs wijngaarden, wijnhuizen, vakwerkdorpjes, gezellige steden en de Vogezen. 

Is langs de Loire fietsen via SNP de moeite waard?

Langs de Loire fietsen via SNP is echt de moeite waard. In zeven heerlijke fietsdagen leer je de rivier goed kennen. Onderweg maak je tussenstops in gezellige steden: Saumur en Chinon. Daarnaast fiets je langs kastelen, grotwoningen en wijngaarden.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs