Hoe is een Kras (TUI) fietsvakantie in Frankrijk?

Georganiseerde Fietsvakantie in Frankrijk met Kras

Inhoudsopgave

Een Kras (TUI) fietsvakantie in Frankrijk is een geweldige ervaring. De reizen zijn samengesteld op basis van tientallen jaren ervaring. De routes, hotels en de bagageservice zijn top. Tijdens je vakantie weet je precies waar je aan toe bent.  

Is Kras hetzelfde als TUI?

Kras is inderdaad hetzelfde als TUI. In 2021 heeft TUI de merknaam Kras overgenomen. Sindsdien valt het volledige aanbod van Kras onder TUI. Daarom spreken we sindsdien over TUI in plaats van Kras.

Zijn ze betrouwbaar?

TUI is een zeer betrouwbare aanbieder van fietsvakanties. Ze hebben zich al tientallen jaren bewezen. Ze zijn een van de grootste namen in de reisbranche.

Hebben ze veel ervaring?

TUI heeft ontzettend veel ervaring. Ze zijn opgericht in 1923. Je merkt dit aan de uitstekende service.

Wat is het voordeel van TUI?

Het belangrijkste voordeel van TUI is de betrouwbaarheid. Je weet precies waar je aan toe bent. Zo kun je zorgeloos genieten van het fietsen.

Wat is het nadeel van TUI?

Een nadeel van TUI is dat ze slechts één fietsreis in Frankrijk aanbieden. Hierdoor is je keuze beperkt.

Wie verzorgt het bagagevervoer?

TUI zorgt zelf voor het bagagevervoer. Over de hele wereld hebben ze lokale vertegenwoordigers. TUI zorgt ervoor dat dit veilig en zorgvuldig gebeurt.

Is er reisbegeleiding?

Een fietsvakantie van TUI in Frankrijk is zonder reisbegeleiding. Dit geeft veel vrijheid. Navigeren werkt eenvoudig via de route-app of de papieren kaart. 

Hoe lang duurt een fietsvakantie van TUI?

Een TUI fietsvakantie in Frankrijk duurt 7 dagen. De heen- en terugreis zitten hier ook bij. Je hebt dus 5 fietsdagen. 

Zijn de hotels goed?

De hotels tijdens een TUI fietsvakantie in Frankrijk zijn zeer goed. Met al hun ervaring hebben ze de beste adresjes ontdekt. Het is van alle gemakken voorzien. Je kunt je fiets veilig stallen en zelf lekker uitrusten.

Zijn ze inclusief ontbijt?

De hotels zijn inclusief ontbijt. Zo stap je elke dag energiek op de fiets. Er zitten ook lunchpakketten en 3-gangendiners bij.

Zijn er rustdagen?

Er zijn geen rustdagen tijdens de fietsvakantie. Je kunt hiervoor wel contact met TUI opnemen. Ze kijken graag naar de mogelijkheden om je reis op je wensen af te stemmen.

Hoe reis je naar de startlocatie?

De reis naar de startlocatie is op eigen gelegenheid. Je kunt met de auto, trein, bus of het vliegtuig reizen. Houd rekening met het vervoer van je fiets. Hier zitten regels en kosten aan verbonden.

Bieden ze ook fietsverhuur aan?

Het is niet mogelijk om op locatie een fiets te huren via TUI. Ze adviseren om je eigen fiets mee te nemen. Je kunt ook een lokaal fietsverhuurbedrijf bezoeken.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs