Hoe is een Eigen-Wijze Reizen fietsvakantie in Frankrijk?

Verzorgde Fietsvakantie in Frankrijk met Eigen-Wijze Reizen

Inhoudsopgave

Een Eigen-Wijze Reizen fietsvakantie in Frankrijk is fantastisch. Er is met elk detail rekening gehouden. Eigen-Wijze Reizen is een absolute topaanbieder van fietsreizen in Frankrijk.

Zijn ze betrouwbaar?

Eigen-Wijze Reizen is een zeer betrouwbare aanbieder van fietsvakanties in Frankrijk. Ze zijn gespecialiseerd in fietsvakanties door Europa. Door de jaren heen hebben ze meer dan 2.000 positieve reviews ontvangen.

Hebben ze veel ervaring?

Eigen-Wijze Reizen heeft ruim 30 jaar ervaring met het organiseren van fietsvakanties. Dit zie je duidelijk in het aanbod terug. Alle populaire bestemmingen zijn gedekt. 

Wat is het voordeel van Eigen-Wijze Reizen?

Het grootste voordeel van Eigen-Wijze Reizen is het uitgebreide aanbod van fietsvakanties in Frankrijk. Je hebt de keuze uit 25 verschillende bestemmingen. Ze zijn stuk voor stuk geoptimaliseerd op de wensen en behoeften van fietsers. 

Wat is het nadeel van Eigen-Wijze Reizen?

Het voornaamste nadeel is dat de kortste fietsvakantie in Frankrijk 4 dagen duurt. Je kunt dus niet voor een weekend op fietsreis gaan. Dit is voor sommige fietsers een gemis.

Wie verzorgt het bagagevervoer?

Het bagagevervoer wordt door betrouwbare partners van Eigen-Wijze Reizen verzorgd. Hier werken ze al tientallen jaren mee samen. Ze zorgen ervoor dat je spullen tijdig en zorgvuldig op de volgende bestemming klaarstaan.

Is er reisbegeleiding?

Er is geen reisbegeleiding bij de fietsvakanties. Je moet dus zelf navigeren. Dat doe je eenvoudig via kaarten, je smartphone of een speciale fietsnavigatie. Na je boeking geeft Eigen-Wijze Reizen je verdere instructies. Veel fietsroutes zijn ook duidelijk bewegwijzerd.

Hoe lang duren fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen?

Eigen-Wijze Reizen fietsvakanties in Frankrijk duren gemiddeld 7 dagen. De kortste optie is 4 dagen. De langste reis duurt 10 dagen. 

Zijn de hotels goed?

De hotels van Eigen-Wijze Reizen fietsvakanties in Frankrijk zijn fantastisch. Ze zijn van alle gemakken voorzien: een overdekte fietsenstalling, oplaadpunten voor E-bikes en aangename kamers. Zo kun je lekker uitrusten na een dag fietsen.

Zijn ze inclusief ontbijt?

Alle hotels zijn inclusief ontbijt. Er is een uitgebreid buffet beschikbaar. Zo kun je je eigen ontbijt samenstellen. Na het eten stap je fris op de fiets.

Zijn er rustdagen?

De fietsvakanties zijn zonder rustdagen. Het is wel mogelijk om een extra nachtje in een hotel te blijven. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Eigen-Wijze Reizen of vermeld het bij je boeking.

Hoe reis je naar de startlocatie?

De reis naar het startpunt kan per auto, trein, bus of vliegtuig. Eigen-Wijze Reizen helpt je graag om dit op de juiste manier te boeken. Zo weet je zeker dat je fiets ook mee mag. 

Bieden ze ook fietsverhuur aan?

Je kunt ook een fiets huren via Eigen-Wijze Reizen. Hiervoor is een extra verzekering beschikbaar. Ze hebben reguliere fietsen en E-bikes. Geef van tevoren je lichaamslengte door. Dan krijg je een fiets van de juiste maat.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs