Hoe werkt een fietsvakantie in Frankrijk met bagagevervoer?

Fietsarrangement in Frankrijk met Bagageservice

Inhoudsopgave

Bij een fietsvakantie in Frankrijk met bagagevervoer worden je spullen netjes van A naar B verplaatst. Hierdoor kun je lekker licht fietsen. Je slaapt bij hotel A en geeft je bagage ‘s morgens bij de receptie af. Als je ‘s avonds in hotel B aankomt, staat je bagage voor je klaar. Zo kun je met je eigen spullen een trektocht door Frankrijk maken. 

Wie verzorgt het bagagevervoer?

Het bagagevervoer wordt verzorgd door de reisaanbieder. Ze weten als geen ander hoe goede bagageservice werkt. Hierdoor weet je zeker dat je spullen veilig en zorgvuldig worden getransporteerd. Bij sommige aanbieders zit er ook verzekering bij.

Hoeveel kilo bagage mag mee?

Het toegestane gewicht verschilt per reisorganisatie. Over het algemeen is dit niet zo streng. Goed verpakte bagage tot 20 kilo kan altijd wel mee. De reisaanbieder regelt een speciaal busje voor het vervoer. Soms schakelen ze ook een vertrouwd lokaal bedrijf in.

Is een fietsreis met bagagevervoer geschikt voor met E-bike?

Een fietsreis in Frankrijk met bagagevervoer is zeker geschikt voor met E-bike. Zo kun je op comfortabele wijze van de omgeving genieten. Elektrische fietsen maken fietsreizen voor iedereen toegankelijk. Je kunt je accu in de hotels opladen. 

Waar kun je boeken?

Een fietsvakantie in Frankrijk met bagagevervoer boek je het beste bij de volgende reisaanbieders:

  1. Eigen-Wijze Reizen
  2. SNP
  3. Kras (TUI)
  4. Zuiderhuis
  5. ANWB

Is Eigen-Wijze Reizen goed?

Eigen-Wijze Reizen is een topaanbieder van fietsvakanties in Frankrijk. Met ruim 30 jaar ervaring hebben ze de beste reizen samengesteld. Het is tot in de puntjes verzorgd.

Is SNP goed?

SNP is een zeer goede aanbieder van fietsvakanties in Frankrijk. Ze verzorgen de mooiste reizen door de natuur. Ze hebben ook andere soorten reizen, maar daar merk je tijdens een fietsvakantie niets van. De routes en hotels zijn zorgvuldig uitgekozen. 

Is Kras (TUI) goed?

Kras (TUI) scoort een ruime voldoende op het gebied van fietsvakanties. De reizen zitten geweldig in elkaar. Je merkt dat ze tientallen jaren aan ervaring hebben. 

Is Zuiderhuis goed?

Zuiderhuis is een goede reisorganisatie voor fietsreizen in Frankrijk. Het aanbod is zeer divers: kort, lang, comfortabel, zwaar, goedkoop en luxe. Zuiderhuis biedt reizen over de hele wereld. Ze zijn dus helaas niet gespecialiseerd in Frankrijk.

Is ANWB goed?

ANWB is een betrouwbare reisaanbieder van fietsvakanties in Frankrijk. Houd er rekening mee dat ze ook veel andere soorten reizen aanbieden. Ze zijn dus niet gespecialiseerd in fietsvakanties.

Wat zijn mooie bestemmingen?

Dit zijn drie mooie bestemmingen voor een fietsvakantie in Frankrijk met bagagevervoer:

  • De Loirestreek: fiets op je eigen tempo langs de stromende rivier. De streek is rijk aan mooie kastelen en gezellige steden.
  • Bretagne en Normandië: verdiep je in de geschiedenis van de wereldoorlogen. In beide regio’s vind je overblijfselen en herdenkingsmonumenten. 
  • De Elzas: geniet van lokale wijn en fiets tussen wijnheuvels. In de Elzas geniet je van gezelligheid, lekker eten en mooie natuur.

Hoe is fietsen langs de Loire met bagagevervoer?

Fietsen langs de Loire met bagagevervoer is ultieme recreatie. Je hoeft niet aan je spullen te denken. Door de vlakke fietspaden en de stromende rivier kom je heerlijk tot ontspanning. 

Kun je ook vanuit een vaste standplaats fietsen in Frankrijk?

Een fietsvakantie in Frankrijk vanuit standplaats is zeker mogelijk. Hierbij fiets je meerdere dagen vanuit hetzelfde adres. Zo ontdek je de mooiste routes in de omgeving. Je kunt je bagage in de accommodatie laten liggen.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs