Fietsvakanties voor alleenstaande senioren

Ondanks uw leeftijd, bent u nog behoorlijk actief. U fietst dan ook graag een rondje door de buurt. Bent u klaar voor een avontuur? Ook als alleenstaande senior zijn er genoeg mogelijkheden. Wat dacht u van een georganiseerde fietsvakantie? Hierbij geniet u van de vele mooie plekken die Europa te bieden heeft. Het zijn compleet verzorgde reizen met hotels, routes, bagagevervoer en tussenstops.

Fietsvakanties voor alleenstaande senioren

Fietsvakantie voor senioren; een sportieve reis

Bent u graag actief? Grote kans dat een fietsvakantie in de smaak valt. Tijdens een georganiseerde fietsvakantie fietst u voor meerdere dagen door de mooiste gebieden. Uiteraard hebt u zelf de keuze om de reis actiever of juist rustiger te maken. Zo creëert u een onvergetelijke ervaring die perfect bij uw wensen past.

Fietsvakanties zijn doorgaans erg gevarieerd. Zo kunt u de ene dag de mooiste natuurgebieden verkennen, terwijl u de volgende dag de bezienswaardigheden van een hoofdstad ontdekt. Uiteraard hebt u tijdens een fietsvakantie alle vrijheid om één of meerdere dagen te pauzeren en iets anders te doen. Wat dacht u van een museumbezoek, wandeling of culinaire ervaring? Bij een georganiseerde reis slaapt u in de beste hotels en eet u bij lokale toprestaurants.

Fietsvakantie voor senioren; bestemmingen

De meeste landen in Europa zijn goed geschikt voor een fietsvakantie. Toch zijn er een aantal bestemmingen die voor senioren het beste zijn. We zetten er drie voor u op een rij.

Fietsvakantie in Nederland

Nederland is uitstekend geschikt voor een fietsvakantie. De fietspaden zijn uitstekend en u hoeft niet ver te reizen. Bovendien maken de vele vlakke gebieden het makkelijker voor senioren.

Fietsvakantie in Nederland

Fietsvakantie in Duitsland

Wat dacht u van Duitsland? Het diverse land heeft een goed fietsroutenetwerk. Wat dacht u van een fietsvakantie langs de Moezel of door het Zwarte Woud? De mogelijkheden in Duitsland zijn eindeloos.

Duitse natuur

Fietsvakantie in Frankrijk

Ook Frankrijk behoort tot de beste bestemmingen voor senioren. In een combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis ervaart u al snel het vakantiegevoel. Bovendien is de kans op zonnig weer groot.

Lavendelveld in Frankrijk

Fietsvakanties voor alleenstaande senioren 50 plus

Ook voor 50-plussers zijn er genoeg mogelijkheden voor een fietsvakantie. Wat dacht u van een trektocht door Vlaanderen? Op uw eigen tempo geniet u van historische stadjes, rustige natuur en biertjes in Abdij St. Sixtus.

Verzorgde fietsvakanties senioren

Eigen-Wijze Reizen
Eigen-Wijze Reizen

Verzorgde fietsvakanties senioren

Eigen-Wijze Reizen
Eigen-Wijze Reizen