Nederland kaart

Nederland op zijn mooist!

Single fietsvakantie Nederland

Single fietsvakantie Nederland

Inhoudsopgave

Klaar voor een mooie reis samen met andere singles? Kies dan voor een single fietsvakantie in Nederland. Wat dacht je van een reis op de Veluwe? Of in het gezellige Zuid-Limburg? In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over een fietsvakantie in Nederland voor singles.

Wat is een single fietsvakantie?

Een single fietsvakantie is een groepsreis speciaal voor singles. Meestal bestaat een groep uit 10 tot 20 deelnemers. Afhankelijk van het type vakantie, kan de verdeling tussen man en vrouw behoorlijk verschillen. In Nederland zijn er genoeg mogelijkheden voor single fietsvakanties. We geven je twee suggesties:

TUI
TUI

Waar boek je een single fietsvakantie Nederland?

De beste aanbieders voor single fietsvakanties in Nederland zijn TUI en Eigen-Wijze Reizen. Beide organisaties bieden reizen die speciaal zijn afgestemd op de algemene voorkeuren van alleenstaanden. Denk bijvoorbeeld aan verbindende activiteiten of gezellige avonden op het terras. Houd er wel rekening mee dat dit per reisorganisatie verschilt.

Hoe zit het met KRAS singlereizen?

KRAS is voor velen een bekende naam op het gebied van singlereizen. De organisatie is in 2018 door TUI overgenomen. Als je altijd vertrouwd bent geweest met KRAS, kun je dus het beste bij TUI boeken. 

Individuele fietsvakantie Nederland boeken

Ga je liever op individuele fietsvakantie in Nederland? Ook daarvoor zijn er genoeg opties. Hierbij hoef je geen rekening te houden met de groep, maar kun je volledig je eigen gang gaan. De beste individuele fietsvakanties in Nederland boek je bij OAD. Ook tijdens een luxe fietsvakantie in Nederland geniet je alleen of met je eigen gezelschap.

Single fietsvakanties Nederland voor verschillende leeftijden

Single fietsvakanties zijn vooral populair bij mensen tussen de 40 en 60 jaar. Daarom baseren veel reisorganisaties het programma op die specifieke doelgroep. Ben je ouder dan die leeftijd? Uiteraard ben je dan nog steeds welkom bij een singlereis voor alle leeftijden, maar er zijn ook alternatieven:

Voor mensen onder de 40 zijn er helaas weinig alternatieven beschikbaar. Uiteraard kunnen ze wel deelnemen aan reizen voor alle leeftijden.

Single fietsvakantie Nederland voor 60-plussers

Fietsvakantie met hond in Nederland

Ga je liever met je hond op fietsvakantie? Ook daarvoor zijn er genoeg mogelijkheden in Nederland. Het is een unieke ervaring die voor veel honden een groot plezier is. Zorg wel voor een geschikte hondenfietskar, huisdiervriendelijke accommodaties en laat je hond voldoende bewegen.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs