Nederland kaart

Nederland op zijn mooist!

Waar overnachten tijdens een fietsvakantie in Nederland?

Waar overnachten tijdens een fietsvakantie in Nederland

Inhoudsopgave

Overnachten tijdens een fietsvakantie in Nederland kan op verschillende plekken. We zetten er vijf voor je op een rij.

Hotel

Hotels zijn beschikbaar in veel verschillende prijsklassen, wat ze voor iedere reiziger geschikt maakt. Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien, waardoor je niet met je eigen handdoeken, slaapzak of shampoo hoeft te slepen.  Fietsvakanties van hotel naar hotel zijn behoorlijk populair.

Bed and Breakfast

Bed & Breakfasts staan bekend om de gezellige sfeer en het inbegrepen ontbijt. Ideaal om een goede bodem te leggen voor een avontuurlijke fietsdag. B&B’s vind je door heel Nederland.

Hostel

Wil je goedkoop op fietsvakantie in Nederland? Overweeg dan om te overnachten in een hostel. Hierbij deel je een ruimte met andere mensen, waardoor je minder hoeft te betalen.

Vakantiehuis

Ook een vakantiehuis werkt prima voor een fietsvakantie. Niet alleen als je op trektocht gaat, maar ook zeker voor een fietsvakantie met standplaats. Wat vakantiehuizen kenmerkt, is de kook- en wasgelegenheid die erbij zit.

Campings

Ben je een echte avonturier? Of wil je simpelweg kosten besparen? Overnacht dan op een camping. Zeker als je je eigen tent bij je hebt, zijn de overnachtingen hier spotgoedkoop. Je vindt ze door heel Nederland en vaak op de mooiste plekken.

Waar overnachten met een E-bike?

Als je met een E-bike op fietsvakantie gaat, adviseren we op bij een fietshotel te overnachten. Het biedt verschillende voordelen, namelijk:

  • Een veilige plek om je fiets te stallen
  • Materiaal voor onderhoud beschikbaar
  • Elektrische fiets opladen mogelijk
  • Een plek om andere fietsliefhebbers te ontmoeten
Waar overnachten met E-bike

Verken de mooiste fietsroutes tijdens een meerdaagse fietsvakantie

Als je ervoor kiest om tijdens je fietsreis te overnachten, kun je de mooiste lange afstand fietsroutes van Nederland afleggen. Je bent dan namelijk niet aan één vaste locatie gebonden, maar fietst op je gemak van hotel naar hotel. Op die manier leg je hemelsbreed een behoorlijke afstand af. Je ontdekt Nederland op een manier die je nog niet kende.

Wat is het klavertje vier arrangement?

Het klavertje vier arrangement is een meerdaags fietsarrangement van Fletcher. Voor een schappelijk bedrag geniet je van hotelovernachtingen, uitgebreid ontbijt en heerlijke fietsdagen. Bagagevervoer en fietsroutes zijn ook standaard inbegrepen. Fletcher staat bekend om de gastvrije ontvangst.

Tijdens fietsvakanties geniet je op unieke wijze van Nederland

Een fietsvakantie is ideaal om de mooiste plekjes in Nederland op je eigen tempo te verkennen. Ervaar de prachtige natuur en historische steden tijdens een actieve vakantie. Je komt er snel achter dat ons land meer bijzondere plekjes heeft dan je dacht.

Fietsvakantie Nederland overnachten

Overnachten tijdens een fietsvakantie in Nederland doe je het beste bij hotels, B&B’s, hostels, vakantiehuizen of campings. Ga je met E-bike? Dan bieden speciale fietshotels betere uitkomst. Na een prettige overnachting en gratis koffie stap je vol energie op de fiets.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs