Nederland kaart

Nederland op zijn mooist!

Luxe fietsvakantie Nederland

Luxe fietsvakantie Nederland

Inhoudsopgave

Een luxe fietsvakantie in Nederland is ideaal om heerlijk te ontspannen in eigen land. Wat dacht je van een heerlijke massage na een lange fietsdag? Of een luxe diner? In dit artikel ontdek je de beste luxe fietsvakantie in Nederland. Ze zijn allemaal inclusief bagagevervoer, luxe overnachtingen en diners. Bovendien voeren ze je door de mooiste natuurgebieden. Wist je dat een luxe fietsvakantie in Nederland helemaal niet duur hoeft te zijn? Het gaat er vooral om dat je de beste deals vindt. We helpen je daar graag bij!

Welke provincies voor een luxe fietsvakantie in Nederland?

De beste luxe fietsvakanties vind je in Friesland, Drenthe, Gelderland, Utrecht en Limburg. Deze provincies zijn alledrie rijk aan luxe hotels, restaurants en sauna’s. Ook vind je er de mooiste fietsroutes door de natuur. Fiets bijvoorbeeld rondom de Friese meren, langs de Drentse hunebedden of beklim Limburgse heuvels. De provincies zijn geschikt voor luxe fietsvakanties van 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen.

Individuele luxe fietsvakantie of in groep?

Als je van rust en vrijheid houdt, adviseren we een individuele luxe fietsvakantie in Nederland. Je hebt dan namelijk de volledige vrijheid om zelf je routes, pauzes en activiteiten naar wens aan te passen. Kies je voor een luxe fietsvakantie in groep? Dan fiets je samen met een groep van 5 tot 20 deelnemers en een gids. Groepsreizen zijn vooral interessant voor de mensen die hun fietsreis graag delen met andere fietsliefhebbers. Vaak leidt het tot hechte vriendschappen. Wat dacht je van een single fietsvakantie in Nederland?

Luxe fietsvakantie Nederland in groep

Overnachten tijdens een luxe fietsvakantie

Tijdens een luxe fietsvakantie overnacht je in de beste hotels. Vaak beschikken ze over een zwembad, sauna en soms zelfs een spa. Je begrijpt dat dit ideaal is om na een lange fietsdag te ontspannen. Doordat je overdag flink actief bent geweest, geniet je nog meer van de luxe en kalmte.

Laat je masseren

Na een lange fietsdag wil je niets liever dan een heerlijke massage. Het is niet alleen een waar genot, maar ook goed voor je spieren. Ben je niet gewend om tientallen kilometers per dag te fietsen? Dan verkleint een massage bovendien de kans op blessures. Zo weet je zeker dat je de volgende dag weer fris op de fiets stapt!

Een heerlijke massage tijdens een luxe fietsvakantie Nederland

Wat is de beste tijd voor een luxe fietsvakantie in Nederland?

Luxe fietsvakanties zijn vooral geschikt in de maanden mei, juni en september. De kans op warm en zonnig weer is dan groot. Bovendien vermijd je in deze maanden de drukte van het hoogseizoen. Dat is niet alleen prettiger, maar maakt je fietsvakantie ook goedkoper. Uiteraard zijn maart, april, oktober en november ook geschikt, maar dan heb je wel kans op wisselvallig weer.

De beste luxe fietsvakanties in Nederland

Ben je op zoek naar de beste luxe fietsvakantie in Nederland? Ga dan op culinaire verkenning in Limburg.

Eigen-Wijze Reizen

Wil je het echt goed aanpakken? Kies dan voor een luxe boot fietsvakantie in Nederland. Overdag kun je heerlijk fietsen, terwijl je ’s nachts op een luxe cruise slaapt.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs