Fietsvakantie Luxemburg kaart

Ontdek verborgen parels in Luxemburg!

Vennbahn fietsen; 3 tips

Vennbahn fietsen; 3 tips

Inhoudsopgave

De Vennbahn fietsen is een behoorlijke uitdaging. Daarom kiezen veel mensen ervoor om het over meerdere dagen te verspreiden en er een fietsvakantie in Luxemburg van te maken. Ben jij ook van plan om over de Vennbahn te fietsen? De drie tips in dit artikel maken je avontuur tot een succes!

Tip 1: tussenstops

Ten eerste raden we aan om voldoende tussenstops in te plannen. Niet alleen gedurende de dag, maar ook nachtelijke tussenstops zijn prettig. Langs de Vennbahn overnachten zorgt er namelijk voor dat je frisser op de fiets zit en meer tijd hebt om van de omgeving te genieten.

Tip 2: eten en drinken

Hoewel we in Nederland gewend zijn dat er overal supermarkten zijn, is dat langs de Vennbahn niet altijd het geval. Vaak zitten er tientallen kilometers tussen. Zorg er dus voor dat je voldoende eten en drinken meeneemt op de fiets. We weten uit ervaring dat energierepen, noten en gedroogd fruit altijd veel energie opleveren.

Vennbahn fietsen; noten als energiebron

Tip 3: informatieborden

Langs de Vennbahn vind je meerdere informatieborden over de geschiedenis, natuur en bezienswaardigheden in en rondom het gebied. We raden zeker aan om hier naar te kijken. Het maakt je fietstocht een leerzame ervaring. Ook voor informatie over de route en afstanden kun je bij dit soort borden terecht.

Vennbahn op de fiets

Klaar om over de Vennbahn te fietsen? Met bovenstaande tips maak je er een onvergetelijke ervaring van!

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs