Limburg wapen

Limburgs heuvelland!

Fietsvakantie Zuid Limburg hotel

Fietsvakantie Zuid Limburg Hotel

Inhoudsopgave

Ga je op fietsvakantie naar Zuid-Limburg en zoek je een geschikt hotel? Op deze pagina ontdek je de beste hotels per Zuid-Limburgse plaats. Ze zijn stuk voor stuk gecontroleerd op fietsvriendelijkheid.

Kies je liever voor het gemak van georganiseerde reis? Tijdens een fietsvakantie Limburg van hotel naar hotel kom je heerlijk tot ontspanning.

Maastricht; fietsvriendelijke hotels

Tijdens een fietsvakantie in Zuid-Limburg mag een bezoek aan Maastricht niet ontbreken. Dit zijn de drie beste hotels voor fietsers:

Maastricht

Valkenburg; fietsvriendelijke hotels

De kastelen, grotten en leuke winkels van Valkenburg trekken jaarlijks tienduizenden toeristen. Breng je tijdens je fietsvakantie een bezoek aan Valkenburg? Kies één van de volgende hotels:

Heerlen; fietsvriendelijke hotels

Ga je tijdens je fietsvakantie langs in Heerlen? Deze urban city is een echte aanrader. De volgende hotels zijn absoluut het beste:

  • Hotel de Rousch heeft een beveiligde fietsenstalling met maar liefst 30 oplaadpunten voor E-bikes.
  • Ook Hotel van der Valk biedt stal- en oplaadmogelijkheden voor fietsen.
Hotel de Rousche

Sittard; fietsvriendelijke hotels

Met de historische binnenstad, kunstmuseum De Domeijnen en de talloze winkels is er in Sittard genoeg te doen. Dit zijn de beste hotels om te verblijven voor fietsers:

Kerkrade; fietsvriendelijke hotels

Kerkrade is een mix van cultuur, erfgoed, natuur en de bekende GaiaZOO. Tijdens een fietsvakantie slaap je het beste in de volgende hotels:

Abdij Rolduc in Kerkrade

Vaals; fietsvriendelijke hotels

Voor de ultieme Zuid-Limburg ervaring raad ik zeker aan om naar Vaals te gaan. Aan de top van de Vaalserberg sta je op het hoogste punt van Nederland. Dit zijn de beste fietshotels:

Fietsvakantie Zuid Limburg hotel; conclusie

Tijdens een fietsvakantie in Zuid-Limburg ervaar je de steile beklimmingen van het Heuvelland. Zoek je een geschikt hotel voor je reis? Bij bovenstaande opties weet je zeker dat je fiets ‘s nachts veilig staat.

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs