Duitsland landkaart

Duitsland!

Fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Inhoudsopgave

Een fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel is een mooie ervaring. Vanuit een vaste standplaats verken je de mooiste fietsroutes in de omgeving, waaronder:

  • Bloemeneiland Mainau
  • Eiland Reichenau
  • De stad Konstanz

Waarom rondom de Bodensee fietsen?

Tijdens een fietsvakantie langs de Bodensee geniet je van mooie gebieden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit zijn drie redenen om te boeken:

  • Geasfalteerde fietspaden: de fietspaden rondom de Bodensee zijn van uitstekende kwaliteit. Hierdoor fiets je zonder problemen op een reguliere fiets, hybride, racefiets of E-bike.
  • Fiets boottocht Reichenau: langs de Bodensee is er genoeg te doen. Maak een boottocht naar het mooie eiland Reichenau om je fietsvakantie extra memorabel te maken.
  • Mooie steden: de steden rondom de Bodensee zijn prachtig. Vooral Konstanz, Langenargen, Friedrichshafen, Bregenz en St. Gallen zijn aanraders.
Boottocht Reichenau tijdens fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Waarom vanuit 1 hotel fietsen?

Standplaats fietsreizen hebben een aantal onderscheidende voordelen ten opzichte van andere fietsvakanties, namelijk:

  • Zonder bagage fietsen: tijdens een fietsvakantie vanuit 1 hotel kun je je bagage overdag lekker in het hotel laten liggen. Hierdoor geniet je lekker licht en vrij van het fietsen.
  • De omgeving goed verkennen: als je steeds naar een vast hotel terugkeert, leert je de directe omgeving goed kennen. Hierdoor zie je plekken waar je normaal niet komt.
  • Rustdagen naar wens: je hoeft naar het volgende hotel te fietsen, waardoor je je rustdagen naar wens kunt plannen. Ook heb je de flexibiliteit om je route tot het laatste moment aan te passen.

Hotels voor een fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Bij een standplaats fietsvakantie aan de Bodensee is het belangrijk om een goed hotel te kiezen. We geven je vijf suggesties:

Georganiseerde fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Wil je liever op georganiseerde fietsvakantie langs de Bodensee vanuit 1 hotel? Kies dan voor onderstaande reis van Fitál. Vanuit Langenargen beleef je 8 heerlijke dagen. In een compleet programma geniet je van de mooiste fietsroutes, 2 boottochten en een welverdiende vrije dag. Je verblijft in Hotel Seeterrasse; een meer dan prima hotel met vriendelijk personeel en een gezellig terras.

Fitál

Fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel

Een fietsvakantie Bodensee vanuit 1 hotel is altijd de moeite waard. Rondom het meer kun je kiezen voor een goed bewegwijzerde fietsroute, rustdag aan de Zwitserse zuidoever of boottocht naar een van de eilanden. Het is meer dan een fietsvakantie!

Inhoudsopgave

Gerelateerde blogs