Een fiets huren voor je fietsvakantie

Naast kopen is het uiteraard ook mogelijk om een fiets te huren voor je fietsvakantie. Hiermee kun je kosten besparen en hoef je niet met je fiets naar het startpunt te reizen. Op deze pagina ontdek je de twee manieren van fietsverhuur.

Fiets huren voor op fietsvakantie

Direct bij de reisorganisatie

Ga je op georganiseerde fietsvakantie? Onze selectie aanbieders bieden allemaal de mogelijkheid tot fietsverhuur aan. 

Zelf huren

Het is ook mogelijk om zelf een fiets te huren. Je doet het eenvoudig in vijf stappen!

1. Zoek een fietsverhuurbedrijf

Ten eerste is het belangrijk om op zoek te gaan naar een fietsverhuurbedrijf. In vrijwel iedere Europese stad is er een te vinden. ListNRide is een voorbeeld van een goed fietsverhuurbedrijf. Ze bieden toegang tot meer dan 80.000 fietsen in heel Europa.

2. Kies je fiets

Nu je weet waar je je fiets kunt huren, is het aan jou om de juiste fiets te kiezen. Weet je niet welke? Op deze pagina ontdek je de voordelen en functionaliteiten van verschillende soorten fietsen.

3. Voorwaarden

Vervolgens is het belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken. Wanneer haal je je fiets op en breng je hem terug? Wat zijn de tarieven? Op de website van ListNRide staat dit allemaal duidelijk vermeld.

4. Reserveer

Nu alles duidelijk is, raden we aan om je gewenste fiets te reserveren. Op die manier weet je zeker dat de fiets beschikbaar is.

5. Ophalen en terugbrengen

Tot slot hoef je je fiets alleen nog op te halen en kan je vakantie beginnen! Neem hierbij voor de zekerheid je reserveringsbevestiging mee. Uiteraard breng je je fiets na gebruik weer terug.

Fietsvakantie boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Overige tips